فلسفه سياسي

article thumbnail

اخلاق و سياست در بازخواني ماکياولي

حسين فراستخواه

..................................................................

خیر سرمان در انتخابات شرکت کردیم! چاپ
نوشته شده توسط محمد صادقی   

خیر سرمان در انتخابات شرکت کردیم!sadeghibimolaheze.jpg
گفتم: عبدالله! چند روزی برو شهرستان تا کمی اوضاع آرام تر شود.

مثل همیشه با حاضر جوابی گفت: یعنی چی؟!
اگر قرار است که کار و زندگی ام را رها کنم و ارتباطم را با خانواده و دوستانم قطع کنم و بی خبر از همه جا باشم پس همان بهتر که بروم زندان!
ثانیآ مگر ما چه کرده ایم که باید نگران بازداشت باشیم؟
گفتم: آخر حکایت ما حکایت آن شغالی است که در حال فرار بود و پرسیدند چرا فرار می کنی؟ گفت:
ریخته اند در جنگل و روباه ها را می گیرند و می کشند.
 پرسیدند:خب تو چرا فرار می کنی؟ تو که روباه نیستی!
شغال گفت: بابا! اول می گیرند پوست طرف رو می کنند بعد می بینند که روباه بوده یا شغال!؟
آره عبدالله مومنی عزیز!

احتمالا جرم تو و همه ما که کنار تو بودیم این است که بعد از 6-7سال این بار بی خیال تحریم شدیم و خیر سرمان آمدیم در انتخابات شرکت کردیم و یک ماه تمام کار و زندگی مان را تعطیل کردیم و از این شهر به آن شهررفتیم و مردمی که با بیل مکانیکی هم راضی نمی شدند بیایند در پای صندوق های رای را راضی کردیم که در انتخابات شرکت کنند تا امروز آنها جشن حماسه ی 40 میلیونی بگیرند و تو را نیمه شب با مشت و لگد ببرند اوین!

بابا زرنگ!
داشتم فکر می کردم که این آقایان شورای نگهبان و وزارت کشور که برای بررسی شکایت کاندیداها بعد از ده روز وقت کم آوردند و برای بازشماری فقط 10 درصد آرا تقاضای 5 شبانه روز وقت اضافه کردند و مهلت خواستند پس چه طور در روز 22خرداد در  ظرف 3-4 ساعت (شما بخوانید ایکی ثانیه) 40 میلیون رای ملت در سراسر ایران را فرتی شمردند و همه را سوپرایز نمودند!
باور کنید اگرتعرفه های رای را بدون اینکه نگاه کنند دسته بندی می کردند و با دستگاه پولشماری که در بانک ها است شمارش می کردند باز هم نمی شد 40 میلیون رای را 3ساعته شمرد!

محسن رفت و برگشت!
وجدانا" اگر کسی تا امروز متوجه شده است که بالاخره این محسن رضایی از نحوه برگزاری انتخابات و نتایج حاصله شکایت دارد یا نه! و اصلا این بنده خدا حرف حسابش چیست؟! خواهشمند است به ما هم اطلاع دهد و خانواده ای را از نگرانی درآورد!
محسن رضایی 5دقیقه پس از اعلام نتایج به احمدی نژاد تبریک گفت!
محسن رضایی 2ساعت پس از اعلام نتایج یعنی 4صبح ناشتا در حالی که میر حسین و کروبی مشغول صرف صبحانه بودند آژانس گرفت و به شورای نگهبان رفت و شکایت خود را از نتایج انتخابات ارائه کرد!
محسن رضایی فردای آن روز در صدا و سیما اعلام کرد که به احمدی نژاد تبریک نگفته و به ملت تبریک گفته و شکایتی از هیچ کس ندارد!
محسن رضایی دو روز بعد نامه نوشت و شکایت کرد و گفت: تا نام و نام خانوادگی  وکد ملی و آدرس منزل کسانی که به وی رای دادند را به او ندهند یک لحظه هم آرام نخواهد نشست!
محسن رضایی سه روز بعد در حالی که به شدت ابراز پشیمانی می کرد مستقیما از نماز جمعه به شورای نگهبان رفت و شکایتش را پس گرفت و به احمدی نژاد تبریک گفت!
محسن رضایی چهار روز بعد که کمی حالش بهتر شده بود گفت: شکایت خودم را پس گرفته ام اما از شکایت مردم نمی گذرم و تا آخر ایستاده ام!
این داستان ادامه دارد...

"درباره علی..."

بهترین و ستایش شده ترین فیلم سالهای اخیر در افتضاح ترین و بدترین موعد ممکن اکران شد. اصغر فرهادی حق دارد از آنچه که بر سر آخرین ساخته ی سینمایی اش آوردند ناراحت و عصبانی باشد.
فیلمی که به راحتی می توانست در نوروز امسال اکران شود و گیشه ها را به تسخیر خود درآورد قربانی

سوء مدیریت متولیان فرهنگ کشور و حمایت جانبدارانه از فیلم اخراجی های 2 ساخته مسعود ده نمکی شد تا "بایرام باقالی" و "بیژن بزغاله" ی فیلم ده نمکی در همان ایام نوروز و بدون رقیب و با خیالی راحت رکورد فروش فیلم در تاریخ سینمای ایران را بشکند.
جالب است که هیچ کدام از متولیان امر مسئولیت جلوگیری از اکران فیلم "درباره الی..." در نوروز امسال را نپذیرفتند و سرانجام مدیر کل اداره نظارت در گفتگویی با ایسنا  نیمه دوم خرداد ماه یعنی درست در ایامی که تب انتخابات تمام ایران را فرا می گرفت به عنوان  مناسب ترین زمان برای اکران این فیلم دانست و این چنین اصغر فرهادی و "درباره الی..." به قربانگاه اکران در ایام انتخابات و آشوبهای پس از آن قدم نهاد.
به هر حال باتوجه به ضرر و زیان وارده به عوامل فیلم "درباره الی..." اینجانب فیلم نامه ای با عنوان "درباره علی..." نوشته ام که حاضرم با کمال میل و به شکل رایگان در اختیار اصغر فرهادی قرار دهم و همین جا تضمین می کنم که فیلم "درباره علی..." با توجه به موضوع جذاب آن حتی اگر وسط جنگ جهانی سوم هم اکران شود تمام رکورد ها ی فروش و حتی چند تا از رکورد های رضازاده را هم خرد و خاکشیر

کند.
تا بعد...

ويژه

article thumbnail

به بهانه 12 اسفند سالروز تشکيل کميته گزارشگران حقوق بشر

..................................................................

تحول خواهی دات کام, Copyright 2010 by TahavolKhahi.com, All rights reserved
تمامی حقوق سایت متعلق به تحول خواهی دات کام می باشد و هرگونه استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد
Designed by : Muhammad CC